Skip to main content

Over Nyenborgh Group

De Nyenborgh Group is opgericht in 2003 door Niels Nijhuis. Het bedrijf is leverancier van verzekeringsoplossingen en bijbehorende financiële diensten voor de nationale en internationale verzekeringsmarkt.

De naam Nyenborgh staat voor geborgenheid, veiligheid en een sterke traditie in verzekeren. De Nyenborgh Group bestaat uit een zestal deskundige en betrouwbare organisaties op het gebied van verzekeren. Daarmee biedt de Nyenborgh Group een volledig palet aan zekerheid voor particulieren, bedrijven en de publieke sector.


Onze bedrijven

ACL Verzekeringen

ACL Verzekeringen

ACL Verzekeringen is een krachtige leverancier van verzekeringsoplossingen specifiek bedoeld voor het Nederlandse intermediair en haar clientèle. Het bedrijf beschikt over een breed assortiment bedrijfsverzekeringen en een vast team van zeer ervaren underwriters. ACL Verzekeringen zorgt voor snelle offerte-afgifte, maatwerk en zeer concurrerende premies.
De Hakenberg Assurantiën

De Hakenberg Assurantiën

De Hakenberg is een middelgroot onafhankelijk intermediair met landelijk dekking. Het bedrijf bedient zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij adviseren en bemiddelen op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, financieringen (hypothecair en consumptief) en collectiviteiten.
Insurance Managers

Insurance Managers

Insurance Managers is een gespecialiseerde managementadviseur voor zowel de business-to-businessmarkt als de non-profitsector. Insurance Managers biedt advies rond: risico, verzekeren, schade, aanbesteding, inkomen en sociale zekerheid, due diligence, ziekteverzuim en WGA.
Mandatis

Mandatis

Mandatis is gevolmachtigde van gerenommeerde binnen- en buitenlandse maatschappijen en is Lloyd’s approved coverholder. Mandatis accepteert verzekeringen, maakt polissen op, behandelt schade en ontwikkelt producten voor het particuliere en zakelijke segment.

Melior Verzekeringen

Melior verzekeringen biedt, in samenspraak met overheden, hoogwaardige verzekeringsoplossingen van meerdere onafhankelijke aanbieders. Melior Verzekeringen werkt alleen in de overheidssector, exclusief namens Mandatis.
Verzekersnel.nl

Verzekersnel.nl

VerzekerSnel.nl is een verzekeringssite om online premies te berekenen en de verzekering af te sluiten. Het bedrijf biedt snelle online dienstverlening in combinatie met een service en kennisniveau zoals u dat van een professioneel intermediair mag verwachten.